Vadim Krasnoselski, despre victoria Maiei Sandu: „Vom dialoga cu orice șef de stat ales de poporul moldovenesc”

vadim-krasnoselskii-independenta-transnistriei-este-o-problema-tehnica-si-poate-fi-recunoscuta-international-ca-si-kosovo-1516793333
Foto: TV8.md

Așa-numitul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a comentat victoria Maiei Sandu la alegerile prezidențiale. Acesta a scris într-un comunicat că va dialoga „cu orice oficial ales de către cetățenii moldoveni”, deși cei mai mulți moldoveni din Stânga Nistrului au votat pentru Igor Dodon.

„Vom dialoga cu orice șef de stat ales de poporul moldovenesc. Obiectivul principal este să asigurăm respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor care locuiesc pe ambele maluri ale Nistrului, să intensificăm procesul de negociere, să stabilim un dialog productiv, evitând conversațiile prin lozinci goale”, se arată în comunicat.

Amintim că, duminică, 15 noiembrie, în Republica Moldova s-a desfășurat turul II al alegerilor prezidențiale. Pentru fotoliul de președinte au luptat Maia Sandu (PAS) și Igor Dodon (independent, susținut de PSRM). Conform rezultatelor preliminare, câștigătoare este Maia Sandu. Aceasta urmează să dețină mandatul de președintă a Republicii Moldova pentru o perioadă de patru ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente