(foto) Vrea să ajungă pe coperta Forbes și să înființeze un azil. Cine e Elvira Jain, modela care ne va reprezenta țara la Miss Earth 2020

iPiccy-collage

În urma selecției naționale em>Miss Earth Moldova 2020, la care au participat peste 40 de modele din Moldova, Elvira Jain a fost desemnată oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Miss Earth 2020. În acest an, din cauza COVID-19, competiția va avea loc online în perioada 1-29 noiembrie 2020.

Elvira locuiește în Dubai, Emiratele Arabe Unite, are 28 de ani, 1,77 metri înălțime, iar dimensiunile sale sunt 86-60-90. Elvira este masteră în Administrare Afaceri (Master in Business Administration)) (MBA) din cadrul London School of Business and Finance din Marea Britanie și vorbește fluent cinci limbi străine: rusa, engleza, franceza, spaniola și italiana.

Modela și-a început activitatea de la vârsta de 17 ani. De-a lungul anilor, tânăra a participat la multe evenimente de fashion și competiții internaționale de frumusețe în mai multe colțuri ale lumii – Emiratele Arabe Unite, Quatar, Turcia, China, România ș.a. –, prezentând creațiile a numeroși designeri renumiți la nivel mondial sau pozând pentru branduri celebre precum Dolce & Gabbana, Lacoste, Guess, Swarovski, Armani, Dior, Esquire Magazine, Eithad Airways, Burj Al Arab etc. Printre pasiunile sale se număra înotul, tenisul, afacerile și călătoriile.

Ca planuri de viitor, Elvira își dorește să fie prima moldoveancă care reușește să ajungă pe coperta revistei Forbes și să înființeze un azil de bătrâni.

Activitățile zilnice cât și marea finală vor fi transmise în direct pe cele două canale oficiale: aici și aici. Miss Earth este una dintre cele mai importante trei competiții de frumusețe la nivel mondial. În competiție participă concurente din 84 de țări.  

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente