(video) Maia Sandu nu va merge la dezbateri cu Dodon: „Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cu procurorii”

Maia

Candidata PAS la funcția de președintă, Maia Sandu, a spus că nu va mai participa la dezbateri cu Igor Dodon. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă.

„Singurele dezbateri pe care le mai poate avea Dodon sunt cu procurorii despre actele de corupție”, a declarat Maia Sandu, adăugând că de fiecare dată când l-a invitat pe Dodon la dezbateri acesta a răspuns cu minciuni.

Reamintim că în această campanie electorală Dodon nu a avut nicio dezbatere. În campania din primul tur, Dodon declarase că va merge la dezbateri doar în turul II. Recent, acesta a invitat-o pe Maia Sandu la dezbateri la televiziunea națională și la ASEM, acolo unde ambii și-au făcut cândva studiile.

Totodată, în cadrul briefingului de presă, Maia Sandu a cerut scuze de la cetățeni pentru „prostiile pe care sunt obligați să le audă în această campanie”.

Vă amintim că, pe 4 noiembrie, Maia Sandu a acceptat să meargă într-o dezbatere cu Igor Dodon, dar cu o condiție – dezbaterile să aibă loc pe teren neutru.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente