(video) Dodon, către diasporă: „Dacă o votați pe Maia Sandu, credeți că o să fie Europa la noi acasă? Nu va fi nicio Europă”

dodon3-1280×720-1

Igor Dodon s-a adresat cu un mesaj către diasporă, spunându-le să nu se supere pe el și să se întoarcă toți acasă, căci va crea condiții de muncă și va ajuta oamenii care vor investi în propria localitate creând o afacere. Declarațiile au fost făcute de Dodon în cadrul emisiunii „Igor Dodon răspunde”.

Igor Dodon afirmă că nu-i place să spună diasporă, dar preferă să spună moldoveni de pretutindeni.

„Noi știm ce și cum să facem ca lucrurile în țară să se schimbe și să vă întoarceți acasă, vom crea toate condițiile ca aceasta să se întâmple”, spune Dodon.

Acesta s-a adresat cu un mesaj către diasporă: „Nu vă supărați, totul va fi bine, veniți acasă. Maia Sandu nu poate crea Europa în Republica Moldova, pentru a schimba ceva trebuie să fie stabilitate, să construim drumuri, să ajutăm oamenii în crearea unei afaceri în propria localitate”, spune Dodon.

Totodată, acesta a afirmat că Maia Sandu se teme să vină la dezbateri cu el, din motiv că nu va avea ce spune timp de două ore.

https://www.youtube.com/watch?v=8CintQ5UWL0

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente