(video) Ce înseamnă să fii un tată bun? Comedy Zebra Show arată cât de important este implicarea soțului în viața familială

atata bun

Într-un nou videoclip actorii de la Comedy Zebra Show au abordat subiectul implicării soțului în treburile casnice, astfel promovând programul guvernamental „Un tată bun”.

În videoclipul de mai jos se povestește istoria unei familii în care soțul nu se implică în rutina familială și caută pretexte să nu vină mai degrabă acasă. La un moment dat, nimerește într-un club al taților care învață cum să devină mai responsabili în familie, cum să ajute soția în treburile casnice.

Vă amintim că opt cluburi pilot de susținere a bărbaților în împărțirea egală a responsabilităților casnice și a celor de familie vor fi create în raioanele Strășeni și Fălești în următorii doi ani. Această acțiune face parte din Programul regional „Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței pe bază de gen”.

Clubul Taților înseamnă un spațiu dedicat actualilor și viitorilor tați, unde aceștia vor primi sprijin și resurse pentru a se implica activ în creșterea și educarea copiilor, dar și în activitățile considerate în mod tradițional ca fiind doar pentru femei. Activitățile cluburilor vor fi conduse de specialiști și specialiste în politici prietenoase familiei, conectând experiența UE cu realitatea din Republica Moldova și aducând bune practici de promovare a paternității.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente