Știai despre top 6 lucruri pentru care oamenii iau credite? Iată ce spun specialiștii

credit-rapid-moldova

Un instrument financiar deja răspândit și care îți permite să ai lucrul dorit aici și acum este credit rapid. Datorită acestui serviciu, multe persoane își permit să facă achiziții pentru care în mod normal ar fi trebuit să strângă bani câteva luni sau ani. Totuși, atunci când este vorba despre moldoveni, aceștia au câteva preferințe comune pentru direcționarea împrumuturilor nebancare.

Electrocasnice de dimensiuni mari

Orice casă modernă este echipată cu câteva aparate electrocasnice, precum mașina de spălat și frigiderul, fără de care deja nu ne mai putem imagina existența. Însă, acestea au proprietatea de a se învechi și defecta, iar prețul lor este destul de ridicat. Majoritatea oamenilor nu au suma necesară pentru o astfel de investiție și apelează la serviciile de microfinanțare. 

Cu toate acestea, chiar dacă companii precum Kreddy îți oferă posibilitatea să beneficiezi de credite online, în Moldova, comod și simplu, nu este cazul să te grăbești. Consultă prețurile mai multor magazine și alege un produs care ar corespunde nevoilor și dorințelor tale. De exemplu, nu are rost să cumperi o mașină de spălat prea mare, dacă nu acumulezi cantitatea necesară de rufe pentru a o umple.

Dispozitive mobile

Viața noastră a devenit strâns legată de smartphone și alte dispozitive, ca laptopul, ceasul smart sau tableta. Prin intermediul acestora nu doar că putem comunica și avea acces la informații, oricând și oriunde, totodată, sunt un instrument eficient de muncă, pentru unii. Totuși, din motiv că schimbările și inovațiile tehnologice fac pași mari și rapizi, o bună parte dintre gadgeturi devin parte a trecutului în doar doi-trei ani. Astfel, conduși de dorința unui telefon mai performant și de a corespunde tendințelor, majoritatea moldovenilor își cumpără smartphone-ul în credit.

Cheltuieli legate de casă

Oricine își dorește să trăiască în confort și o atmosferă plăcută. Prin urmare, o bună parte dintre persoane apelează la împrumuturile nebancare pentru a acoperi costul unor mici reparații sau în cazul în care au apărut unele cheltuieli neprevăzute, în timpul unor lucrări mai mari și costisitoare.  De exemplu, vrei să faci mici schimbări în una din odăile apartamentului sau s-a spart țeava și trebuie schimbată urgent podeaua la bucătărie. Astfel de situații nu pot fi amânate, însă împrumuturile de la Kreddy, da. De ce? Pentru că poți beneficia de credite doar cu buletinul, în MD, până la 20 000 lei, iar prima rată să o achiți abia peste două luni.

Repararea automobilului

Automobilul, la fel ca orice alt sistem mecanic, este supus defectărilor, în special când drumurile sunt pline cu gropi sau chiar nu sunt asfaltate. Așa cum situația dată este specifică și pentru Moldova, deținătorii de mașini s-au familiarizat cu sunetele de suspensie. Însă, uneori lucrările de repare nu pot fi amânate, iar costul vizitelor la service este unul ridicat. Prin urmare, o soluție pentru mulți sunt creditele online, care pot fi obținute ușor, fără gaj și alte acte suplimentare.

Haine și încălțăminte

Cu venirea fiecărui sezon, magazinele și mall-urile devin tot mai aglomerate. E normal ca unele lucruri din garderobă să se învechească sau să nu se mai potrivească ca mărime. Dar așa cum o geacă pentru iarnă sau o pereche de cizme costă de câteva ori mai mult decât o vestă de primăvară, cheltuielile afectează semnificativ bugetul familiilor. Moldovenii prinși între dilema plăților pentru facturi, care sunt în creștere și nevoia de a se simți confortabil când părăsesc casa, optează pentru împrumuturi rapide și se echipează complet.

Călătorii și vacanțe

Mai mult sau mai puțin, dar fiecare are nevoie de odihnă, iar cele mai avantajoase oferte le poți prinde în afara sezonului. Prin urmare, o bună parte din oameni preferă să ia un credit pentru a beneficia de acest lucru. Chiar dacă trebuie să achite o dobândândă suplimentară, costul total oricum rămâne a fi mai redus.

Indiferent de modul în care alegi să direcționezii banii creditului, este important să ai scopuri clare. Cu toate că sunt comode și mereu la îndemână, împrumuturile online, la fel ca oricare altele, trebuiesc rambursate și tratate cu responsabilitate, pentru a evita situațiile mai puțin plăcute.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente