(video) Renato Usatîi a povestit despre ce a vorbit cu Maia Sandu

usatii

Renato Usatîi a povestit despre ce a discutat cu Maia Sandu azi-dimineață. Politicianul a spus că încă nu este vorba despre susținerea Maiei Sandu în turul doi.

„Juriștii PAS îmi vor prezenta, în următoarele zile, un plan de dizolvare a parlamentului. Planul meu este ca dizolvarea parlamentului să se desfășoare în Piața Marii Adunări Naționale, bazându-mă pe articolul 2 din constituție. Pe oameni nu-i interesează procedura, ci rezultatul”, a declarat Usatîi.

De asemenea, politicianul a spus unde a avut loc întâlnirea cu Maia Sandu. „Am discutat o oră și jumătate într-un centru IT, la domnul Machedon. Nu am vrut să vorbim la partid.”

Reamintim că, în data de 1 noiembrie, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri prezidențiale. În cursa electorală s-au înscris șase candidați și două candidate: Maia Sandu (PAS), Igor Dodon (independent, susținut de PSRM), Andrei Năstase (Platforma DA), Renato Usatîi (Partidul Nostru), Violeta Ivanov (Partidul „ȘOR”), Octavian Țîcu (PUN), Dorin Chirtoacă (Blocul UNIREA), Tudor Deliu (PLDM). Conform rezultatelor preliminare, Maia Sandu a câștigat cele mai multe voturi, totuși insuficiente pentru a câștiga alegerile din primul tur. Astfel, peste două săptămâni, va fi organizat cel de al doilea tur al alegerilor prezidențiale, unde se vor duela Igor Dodon și Maia Sandu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente