(video) „Veți vedea cum am ajuns la sfârșitul lumii.” Fotograful moldovean Alex Bred a lansat o emisiune despre aventurile din Antarctica

bred-930×523
Foto: Facebook/Alex Bred

Fotograful și videograful moldovean Alexandr Berdychevska, cunoscut ca Alex Bred, a anunțat despre lansarea unei emisiuni despre aventurile sale din Antarctica. Emisiunea va avea 12 episoade și va descrie în detalii nuanțele despre echipa cu care a mers artistul la Polul Sud, întâlniri cu balene, furtuni, dar și alte aventuri prin care au trecut.

„O după-amiază leneșă de duminică este momentul perfect pentru a intra pe YouTube. Prima serie a aventurilor noastre din Antarctica cu subtitrări în rusă și engleză. Porniți-l în setările playerului. Bucurați-vă de vizionare și aștept cu nerăbdare părerea dvs. Primul din cele 12 episoade este despre expediția spre continentul înghețat. În acest episod «Prolog» veți face cunoștință cu echipa noastră de temerari și cum am ajuns noi la sfârșitul lumii – în Ushuaia!”, scrie artistul.

Despre expediția spre „Continentul Înghețat”, Alex Bred a vorbit și într-un interviu pentru ru.diez.md. În material fotograful spune despre ghețari, despre momentul în care s-a stricat un motor la corabie și despre balene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente