(foto) Internauții #suntgatadevot2020. Cum arată kitul alegătorului în primul tur de prezidențiale

votare

Internauții se mobilizează și, deși plouă, ies să-și exprime dreptul de vot. Timpul de afară și-a impus modificările, iar kitul alegătorului, pe lângă mască, dezinfectant, pix și buletinul de identitate, include și umbrela. Pentru a îndemna internauții să voteze în siguranță, echipa #diez a lansat provocarea #gatadevot2020, iar interauții nu ezită să arate cum se pregătesc de alegeri.

Provocarea implică publicarea kitului alegătorului care include lucruri absolut necesare pentru a vota în siguranță. Prin urmare, internauții sunt invitați să-și pregătească toate cele necesare pentru 1 noiembrie, să le aranjeze frumos și să facă o fotografie cu hashtag-ul #gatadevot2020.

Acest material face parte din campania de informare pentru alegerile prezidențiale 2020 „Votează responsabil, votează în siguranță”, desfășurată în cadrul proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, implementat de PNUD Moldova în parteneriat cu Comisia Electorală Centrală și cu susținerea generoasă a USAID Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente