A apărut o nouă platformă care îți arată cele mai actuale cursuri valutare ale băncilor din Moldova

exchangerbee

Exchangerbee este cea mai nouă platformă apărută în Moldova care îți arată foarte comod cele mai bune cursuri valutare la băncile comerciale din Moldova (Moldova Agroindbank, Moldindconbank, Victoriabank ș.a.) și cursul BNM. Platforma este disponibilă în două limbi și, în curând, va fi lansată versiunea de aplicație mobilă pentru Android și iOS.

Platforma îți mai arată grafic evoluția cursului de referință, potrivit BNM, pentru ultimele 30 de zile (euro, dolar american, rubla rusă ș.a.), pentru a ști încotro se îndreaptă și în ce valută ar trebui să-ți păstrezi economiile.

Site-ul are un design minimalist, atât desktop, cât și mobil. Pagina se încarcă foarte repede, ceea ce permite să faci conversia cât mai rapid.

Platforma prezintă cursuri valutare nu doar din Moldova, dar și din alte țări precum România, Ucraina și Rusia. Se dezvoltă și opțiunea de a monitoriza cursurile la cele mai importante criptovalute din lume.

Deci, nu mai este nevoie să navighezi personal pe site-urile băncilor pentru cele mai bune cursuri valutare. Le găsești pe md.exchangerbee.com.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente