(foto, video) „O seamă de cuvinte” din campania prezidențială. Declarațiile candidaților la funcția de președinte din data de 28 octombrie 2020

My Post (12)

Continuăm cu rubrica „O seamă de cuvinte” din campania prezidențială. În articolul de astăzi vă prezentăm declarațiile din 28 octombrie 2020 făcute pe rețelele de socializare de către candidații la alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 1 noiembrie, curent. 

Amintim că echipa #diez va selecta zi de zi de la fiecare candidat „o seamă de cuvinte” din campania prezidențială, raportate la planurile și promisiunile pe care le fac aceștia.

# Renato Usatîi, Partidul Politic „Partidul Nostru”

„Cetățenii vor regulă și eu o voi face!”

# Andrei Năstase, Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”

„Îndemn pe toți cetățenii Republicii Moldova să iasă în număr cât mai mare la vot ca să ne apărăm cu toții voturile. Să nu ne vindem voturile pentru nimic în lume, pentru că un popor, care își vinde voturile, își vinde țara. Or, noi toți, serioși și responsabili, nu ne dorim așa ceva, motiv pentru care vă rog să aveți încredere, să ieșiți la vot și să apărați prin alegerea voastră MOLDOVA DE MÂINE!

Să nu vă fie teamă! Uniți vom reuși. Așa cum am mai spus, între un popor și dorința lui legitimă de libertate, dreptate și viață mai bună nimeni și nimic nu poate sta.

Ne organizăm, muncim, luptăm, votăm și câștigăm! Apoi, terminăm cu ei pentru totdeauna! Vă promit acest lucru! Veniți alături de mine, de echipa mea și proiectul nostru de țară.”

# Tudor Deliu, Partidul Liberal Democrat din Moldova

„Puterea e în noi și doar împreună putem fi puternici”, spune Tudor Deliu în cadrul dezbaterilor electorale de la TV8.

# Igor Dodon, Adunarea Cetățenilor

„Noi auzim ce spun oamenii, ne străduim pentru ei. Echipa noastră va activa în continuare pentru concetățeni, va implementa proiecte în toate domeniile. Vom face totul pentru a asigura un nivel de trai mai bun al cetățenilor.”

# Violeta Ivanov, Partidul Politic „ȘOR”

„La Râșcani, oamenii mi-au spus că își doresc o țară prosperă, că vor locuri de muncă remunerate pe potrivă, că doresc să muncească pentru bunăstarea familiilor lor și a țării. În viziunea râșcănenilor, Moldova trebuie să redevină grădina înfloritoare care a fost cândva.
I-am informat că în calitate de președintă îmi propun obiectivul de a renaște țara. Programul meu electoral «Moldova-2024» asta își propune, iar echipa mea este în stare să asigure transformările. Echipa noastră a demonstrat asta la Orhei, Taraclia și în cele peste 60 de primării unde la conducere se află reprezentanții Partidului «ȘOR» și unde a reușit să implementeze mai multe proiecte de dezvoltare.”

# Maia Sandu, Partidul Acțiune și Solidaritate

„Pe 1 noiembrie, ieșim la vot! E timpul să ne unim forțele și să devenim un întreg.
Oameni buni, pe această bucată de pământ trăim împreună. Vorbim limbi diferite, dar trăim cu toții în aceeași țară și ne dorim aceleași lucruri. Cred în puterea oamenilor buni! A venit vremea oamenilor buni.”

# Octavian Țicu, Partidul Unității Naționale

Candidatul Octavian Țicu a publicat fotografii din deplasarea sa în teritoriu.

# Dorin Chirtoacă, Blocul electoral UNIREA

„Unirea nu înseamnă doar beneficii materiale, înseamnă siguranța zilei de azi și încredere în viitorul zilei de mâine. Unirea înseamnă restabilirea demnității naționale și respect pentru identitatea românească, furate de ocupația sovietică.”

Menționăm că declarațiile făcute de politicieni, regăsite în acest articol, au fost făcute în data de 28 octombrie 2020.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente