Un nou ajutor pentru sistemul medical, cu drag de la StarNet

StarNet – donație moldexpo – diez

StarNet continuă maratonul faptelor bune! Împreună cu USAID și Ambasada SUA în Moldova, au donat centrului de triere COVID-19 de la Moldexpo calculatoare performante, televizoare LED și o imprimantă multifuncțională.

Terapie prin suport moral și conexiune cu cei dragi 

Potrivit unui comunicat de pe site-ul companiei, dispozitivele donate vor fi utilizate atât pentru recreerea pacienților, cât și pentru asigurarea conexiunii cu familia sau prietenii. Astfel, persoanele internate vor putea rămâne conectați cu cei dragi ca să poată primi căldura și suportul de care au atât de mare nevoie.

Dispozitivele vor fi amplasate comod pe secții, ca să fie accesibile pentru toată lumea. La televizoare vor rula emisiuni de divertisment și educative, pentru ca pacienții să aibă parte doar de momente de relaxare și emoții pozitive. 

Împreună trecem prin toate

Încă de la începutul pandemiei, StarNet s-a mobilizat rapid și s-a implicat în numeroase acțiuni de solidaritate față de cei care își riscă zilnic viața pentru a salva alte vieți. Echipa este ferm convinsă că doar prin eforturi comune vom reuși să trecem peste toate și este nespus de recunoscătoare că are alături parteneri la fel de dedicați misiunii de a construi un viitor mai bun, precum cei de la USAID și Ambasada SUA în Moldova. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente