Năstase, într-un interviu în presa din România: „Igor Dodon este deja istorie! Voi curăța întreaga Moldovă de spioni”

nastaseauto

Într-un interviu pentru PS News, Andrei Năstase, candidatul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” (PPDA) la alegerile prezidențiale din Republica Moldova susține că Igor Dodon, actualul președinte al R. Moldova „este cel mai slab și iresponsabil președinte pe care putea să-l aibă Moldova vreodată”. „Are un dublu limbaj diplomatic, este oportunist și populist în egală măsură”, spune acesta.

Andrei Năstase amintește că Platforma Demnitate și Adevăr, partidul pe care îl conduce și din partea căruia candidează la alegerile prezidențiale, a depus un denunț la Procuratura Generală prin care solicită examinarea faptelor apărute în investigația Centrului Dossier și Rise Moldova care a dezvăluit mai multe informații despre legăturile șefului statului cu responsabili din cadrul administrației președintelui rus. „Denunțul penal conține referiri clare la articolele 327, 328 și 337 cu privire la abuzul în serviciu, excesul de putere, depășirea atribuțiilor de serviciu și trădare de patrie, infracțiuni prevăzute de Codul penal al Republicii Moldova”, adaugă Năstase.

„Nu va fi deloc convenabil pentru nimeni să asistăm neputincioși la un deznodământ care să presupună câștigarea de către Igor Dodon a unui nou mandat de președinte”, mai spune acesta.

Mai multe vedeți în interviu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente