Blogul Tomm Reviews are o casă nouă. Unde vom putea citi recenziile gastronomice ale lui Tomm Blanaru

tommm

După cum bine știți, Tomm Blanaru este autorul blogului Tomm Reviews și suntem deja familiarizați cu recenziile lui gustoase despre mâncare, iar dacă până acum obișnuiam să le citim pe Facebook, de acum le vom putea găsi și pe site-ul lui oficial care a fost lansat ieri.

„Blogul Tomm Reviews are o casă nouă”, scrie tânărul într-o postare pe Facebook.

Site-ul va cuprinde toate recenziile gastronomice pe care Tomm le-a făcut în ultimii doi ani, aranjat într-un mod cât mai comod de accesat, devoratorul culinar speră că acest blog îi va ajuta pe oameni să găsească mai ușor recenziile localului preferat sau să aleagă cu ușurință unde și-ar dori să-și alinte papilele gustative.

Tomm ne-a comunicat că a lansat acest site cu ocazia împlinirii a doi ani a proiectului TOMM REVIEWS. Site-ul a apărut în primul rând la solicitarea cititorilor lui Tomm, din motiv că este mult mai comod ca ei să poată să introducă doar denumirea localului și instant să-i apară recenzia despre acesta.

De asemenea, Tomm a grupat recenziile pe site după locație, adică cele făcute în Chișinău sau în alte localități din țară, apoi cele de peste hotare și a mai adăugat pe site categoria Cooking club, acolo unde dânsul va posta rețetele pe care le gătește acasă.

Autorul proiectului ține să sublinieze că nu se identifică drept un expert culinar sau critic de restaurante, ci un simplu oaspete al acestora.

„Nu mă poziționez ca un expert culinar sau un critic de restaurante. Sunt un simplu oaspete al restaurantelor, la fel ca toți cititorii mei care sunt niște persoane în căutare continuă de noi senzații gustative! Sper că experiențele pe care le am în diverse localuri vor prinde bine și altor oameni cărora le place să mănânce gustos și să descopere locuri noi. Cu siguranță ne așteaptă multe experiențe culinare inedite! Stați cu ochii pe Tomm Reviews!”

De remarcat este faptul că TOMM REVIEWS e primul blog din Republica Moldova specializat în exclusivitate pe recenziile localurilor de alimentație publică de la noi din țară și nu doar.

Pentru a face cunoștință cu site-ul lui Tomm, accesați AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente