Joaquin Phoenix într-un nou rol complex. Pe cine îl va interpreta actorul

Foto: nytimes.com

Joaquin Phoenix, interpretul împăratului roman în „Gladiatorul” (2000), în regia lui Ridley Scott, urmează să-l joace pe Napoleon Bonaparte în Kitbag, un film istoric care va fi regizat de același cineast, relatează AGERPRES.

Potrivit portalului Deadline, reîntâlnirea dintre Phoenix și Scott, după colaborarea de succes din „Gladiatorul”, va fi un film despre originile lui Napoleon, un portret al ambiției sale militare, dar și al iubirii pentru soția sa, Josephine.

David Scarpa, care a scris scenariul pentru pelicula All the Money in the World (2017), va scrie și scenariul pentru Kitbag.

Pandemia nu l-a oprit pe Ridley Scott, unul dintre cineaștii cei mai reprezentativi ai ultimelor decenii datorită unor filme ca Alien (1979), Blade Runner (1982) sau Gladiator (2000). Regizorul britanic a încheiat filmările la The Last Duel, un alt film istoric care prezintă aventurile unui cavaler și ale scutierului său care își rezolvă divergențele cu sabia.

Matt Damon și Ben Affleck sunt protagoniștii acestui film.

Ulterior, Scott prevede să înceapă filmările la „Gucci”, un film cu o distribuție impunătoare în frunte cu Lady Gaga, despre asasinarea lui Maurizio Gucci, un membru important al familiei care a creat marca italiană de modă. Robert de Niro, Al Pacino, Adam Driver și Jared Leto sunt câțiva dintre actorii de marcă ce vor face parte din distribuție alături de Lady Gaga.

După „Gucci” va veni rândul filmului Kitbag de pe această agendă foarte încărcată a lui Ridley Scott.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente