În satul Giurgiulești poți obține un job cu un salariu de 17 000 de lei. Care sunt cele mai bine plătite locuri de muncă din Moldova

Money from Moldova – Lei, a business background
Foto:

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat lista celor mai bine plătite joburi vacante pe piața muncii la ziua de astăzi. Cel mai bine plătit loc de muncă este pentru poziția de director de producție la compania elvețiană Danube Oil Company SRL, care își desfășoară activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești.

Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul extracției uleiului de floarea soarelui și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Compania Danube Oil Company SRL oferă 17 000 de lei șefului de organizare și desfășurare a activității de producere a uleiului.

Altele două locuri de muncă bine plătite sunt pentru poziția de mașinist la excavator, locurile vacante fiind disponibile în orașul Chișinău și se oferă 14 000-20 000 de lei.

Clasamentul celor mai bine plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de inginer tehnolog la SRL Johannes Group, care se ocupă cu producerea confecțiilor textile. Pentru acești trei ingineri salariile variază între 7 000 și 20 000 de lei, în funcție de cerințe și zona de activare (Telenești și Chișinău).

16 000 de lei vor fi oferiți celor doi conducători auto (transport internațional) din Bălți care vor corespunde condițiilor de angajare, inclusiv permis de conducere categoria D și experiență de lucru. La fel 16 000 de lei vor fi sursa de venit pentru inginerul de securitate și sănătate în muncă din Leova.

La mare căutare în această lună sunt și inginerii, agenții de aprovizionare, operatorii de telecomunicații, conducătorii auto cărora li se oferă un salariu de maximum 15 000 de lei.

Salarii de 8 000-10 000 de lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici etc.

Locurile de muncă disponibile pot fi vizualizate mai jos.


Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:
— vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: http://anofm.md/network/agency);
— contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la numărul de telefon 080 001 000 (apel gratuit din Moldova) sau +373 22 838 414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orar 8.0-17.00;
— accesați portalul www.angajat.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente