PRO MOLDOVA cere convocarea ședinței parlamentului: „Noi propune ca minimul pensiei să nu poată fi mai mic decât minimul existenței”

candu

PRO MOLDOVA cere convocarea ședinței parlamentului. Andrian Candu a invitat deputații să semneze cererea de convocare și programarea pentru săptămâna viitoare a unei ședințe plenare în cadrul căreia să fie votată o modificare legislativă de mărire a pensiei.

„Politicienii obișnuiesc să facă tot felul de promisiuni care unele din ele nu se realizează. Ulterior, caută motive de ce ele nu au fost realizate. În campania electorală se fac foarte multe promisiuni. Una dintre promisiunile candidaților ține de bunăstarea cetățenilor. Toți au vorbit despre susținerea pensionarilor și despre cât de important este ca aceștia să primească un sprijin real. Pentru că nu suntem în cursa electorală, ne permitem să fim un fel de arbitru. Venim cu propunerea de modificare a legislației în ceea ce ține de pensie. Noi propune ca minimul pensiei să nu poată fi mai mic decât minimul existenței”, a declarat Andrian Candu în cadrul unui briefing de presă.

La fel, liderul PRO MOLDOVA a invitat deputații să semneze cererea de convocare a ședinței parlamentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente