Cum vor activa agențiile și sucursalele băncilor din Chișinău de Hramul orașului

atm-bancomat-shutterstock

Ziua de 14 octombrie este declarată zi de odihnă și unităţile băncilor licențiate în Moldova din municipiul Chișinău nu vor activa defel sau vor avea un program redus de muncă. Mai jos am selectat toată informația despre activitatea băncilor din Chișinău.

Comerțbank

Pe 13 octombrie, programul de muncă este redus cu o oră, iar pe 14 octombrie, toată sucursalele din oraș vor fi închise.

Energbank

În data de 14 octombrie, va activa câte o agenție de la fiecare sucursală:
# sucursala Ciocana Nouă – Agenția nr. 1 și 2;
# sucursala Botanica – Agenția nr. 4;
# sucursala Centru – Agenția nr. 2;
# sucursala Buiucani – Agenția nr. 1.

Casieria va fi deschisă pentru clienți; aceasta presupune schimbul valutar, alimentarea contului, retragerea soldului de pe cont. Agențiile vor fi deschise până la ora 13.00.

Euro Credit Bank

Subdiviziunile băncii din capitală nu vor activa pe 14 octombrie.

Eximbank

Subdiviziunile băncii din capitală nu vor activa pe 14 octombrie.

Moldindconbank

Mâine este stabilită zi liberă pentru toate subdiviziunile din Chișinău, Briceni, Floreşti, Vulcăneşti, Rezina. Azi, toate subdiviziunile Moldindconbank din localitățile respective vor activa cu program redus cu o oră. Pentru achitarea facturilor, a serviciilor, efectuarea transferurilor pe un alt card sau primirea transferurilor rapide direct pe card, utilizați sistemele de deservire la distanţă: Web bankingMobile banking şi serviciul Direct transfer.

Moldova-Agroindbank

În data de 14 octombrie, filialele MAIB din oraşele Chişinău, Briceni, Rezina, Floreşti, Vulcăneşti şi din câteva localităţi rurale nu vor activa. Excepţie fac doar unele agenţii care vor fi la dispoziţia clienţilor-persoane fizice pentru operaţiunile de schimb valutar.


În data de 13 octombrie, programul de activitate al sucursalelor şi agenţiilor MAIB din aceste localităţi va fi redus cu o oră.

ProCredit Bank

În ziua de 14 octombrie, sucursalele băncii nu vor activa. Plăţile naționale și internaționale vor fi acceptate prin intermediul aplicaţiei de deservire bancară la distanţă ProBanking, în regim standard.

De asemenea, puteți efectua operațiuni de suplinire a conturilor și retrageri de numerar în regim 24/24 în orice zonă de autodeservire 24/24 din toate subdiviziunile băncii.

Pentru informații suplimentare, apelați la numărul 0800 000 10 pentru apeluri naţionale şi +373 (22) 27 07 07 pentru apeluri internaţionale.

Banca Comercială Română Chișinău

Mâine, filialele băncii vor fi închise.

Victoriabank

În data de 14 octombrie, unitățile Victoriabank, amplasate în Chișinău, nu vor activa, cu excepția agențiilor listate în continuare.

Totodată, pe 14 octombrie este sărbătorit Hramul orașului și în localitățile: Briceni, Florești, Rezina și Vulcănești. Prin urmare, miercuri este zi de sărbătoare nelucrătoare pentru următoarele unități Victoriabank:
# Sucursala 19 Briceni, str. Independenţei 20 A;
# Sucursala 2 Florești, str. 31 August 59;
# Agenția 42 Florești, bd. Victoriei 11/1;
# Agentia 58 Rezina, str. 27 August 18A;
# Agentia 31 Vulcanesti, str. Frunze 10.

Marți, 13 octombrie, programul unităților Victoriabank din localitățile unde va fi sărbătorit Hramul orașului se reduce cu o oră.

Pentru o serie întreagă de operațiuni, puteți utiliza canalele alternative de banking: VB24 BusinessVB24 Web, VB24 Mobile și bancomatele Cash-In.

FinComBank

14 octombrie se consideră zi de odihnă în municipiul Chişinău și în orașele Floreşti, Rezina, Vulcăneşti şi Briceni. În această zi, vor activa doar câteva agenţii. Lista acestora o puteți găsi AICI.

Mobiasbanca OTP Group

În legătură cu sărbătorirea Hramului orașelor Chişinău, Floreşti, Rezina, Briceni, în data de 14 octombrie, sucursale băncii din oraşele respective nu vor activa, iar în ziua de 13 octombrie, sucursalele vor avea un program de activitate redus cu o oră.

Pentru asistență și suport, sunați la numărul de telefon 022 256 456 sau scrieți la adresa electronică [email protected].

Vezi și:

(doc) Fără concert și focuri de artificii în PMAN. Care este programul cultural de Hramul oraşului Chişinău din 14 octombrie

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente