Donald Trump și Melania Trump au fost testați pozitiv la COVID-19

200619-donald-trump-melania-trump-ew-612p_892c163103f786bf6244792c63bdbfb7.nbcnews-fp-1200-630
Foto: NBS news

Președintele SUA Donald Trump a anunțat că este infectat cu coronavirus. Într-un mesaj pe Twitter, el a anunțat că și soția sa, Melania, a fost pozitivă în urma testării.

„În această seară, prima doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Donald Trump, pe Twitter.

De pe pagina de Twitter a primei doamne a SUA, Melania Trump a anunțat că: „După ce prea mulți americani au trecut prin asta în acest an, președintele și cu mine vom intra în carantină acasă după rezultatul pozitiv la COVID-19”.

„Ne simțim bine. Am anulat toate evenimentele din perioada următoare. Aveți grijă să fiți în siguranță și vom trece cu bine prin această încercare”, se mai arată în mesaj.

Joi, Trump spunea despre colaboratoarea sa că „a fost testată pozitiv”. „După cum ştiţi, petrec destul timp cu Hope, ca şi prima doamnă”, a mai spus el pentru Fox News. Președintele american mai spunea că și-a făcut testul și că așteaptă rezultatul, iar până atunci a intrat în izolare alături de prima doamnă, scrie digi24.ro.

Preşedintele american se supune regulat testelor COVID-19, chiar dacă frecvenţa exactă a acestora nu este cunoscută. Colaboratorii care lucrează în West Wing sunt testaţi zilnic, ca şi jurnaliştii acreditaţi la Casa Albă ori care călătoresc împreună cu preşedintele.

Taguri: #coronavirus
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente