(foto) „Totul are un început și un sfârșit.” Propaganda Café își închide ușile după șapte ani de activitate

104414823_3126815137356616_4187676255602663700_o
Foto: Propaganda Cafe

„Totul are un început și un sfârșit”, scrie Natalia Morari pe pagina ei de Facebook, anunțând că Propaganda Café își ia rămas bun de la oaspeții săi după șapte ani de activitate.

„Nu mai suntem în stare să facem față pandemiei, chiar dacă am depus toate eforturile. O parte bună din clienții noștri întotdeauna au fost turiștii străini pe care țara nu i-a mai văzut de șase luni și se pare că în curând nu-i va mai vedea. Din păcate, pentru noi, lipsa lor a devenit prea dureroasă. Vrem din tot sufletul să-i mulțumim pe clienții noștri cu care am împărtășit în toți acești ani momente de bucurie”, menționează Natalia în mesajul ei.

Natalia mai scrie în postarea ei că Propaganda Café nu a fost un simplu local, ci un spațiu pentru comunitatea de oameni cu aceleași valori, fapt pentru care le mulțumește tuturor oaspeților care au pășit pragul localului.

„Acum avem de trecut prin calvarul birocratic al unei afaceri frânte, dar asta e. Vă îmbrățișăm cu drag”, conchide cofondatoarea localului.

Amintim că Propaganda Café s-a deschis în anul 2013, atunci când Natalia și partenera sa Svetlana au reușit cu multă trudă să-şi amenajeze o bună parte a localului, iar inaugurarea acestuia a fost un fel de clacă unde s-au adunat oameni care n-aveau treabă cu procesul de construcție sau reparație. A fost un mini-event cu muncă și socializare, cafea și vopsea la care au participat prietenii și cunoștințele Nataliei.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente