A câștigat 1 000 de dolari, a cumpărat produse alimentare și apoi le-a donat Azilului de Bătrâni de la Calfa (Anenii Noi)

hellofood111

Astăzi, 8 septembrie 2020, echipa Hellofood a donat produse alimentare pentru Azilul de Bătrâni de la Calfa (Anenii Noi). Investiția a fost de 1 000 de dolari, sumă câștigată în cadrul concursului pentru cele mai creative idei de afaceri, organizat de acceleratorul de afaceri XY.

Concursul a fost destinat persoanelor sau echipelor și companiilor locale care au sau intenționează să creeze o afacere unică și inovativă. Scopul concursului a fost de a evalua nivelul de creativitate aplicat de către antreprenorii locali și de a oferi ajutorul necesar dezvoltării afacerii.

După mai multe deliberări, echipa de jurizare a decis că cei 1 000 $ vor merge spre compania Hellofood, fondatorul căreia este Cornel Bodiu. Intenția fondatorului companiei de livrări de produse a fost clară din start, ca suma să fie investită într-un proiect social. 

Cornel Bodiu: „Am decis să donez această sumă bunicilor, pentru că îmi place să zic că e important ca roadele să se întoarcă la rădăcini. În secolul al XXI-lea, vârstnicii sunt cei pe care nepoții, din lipsă de timp, nu îi mai vizitează și sunt cumva neglijați”.

În scurt timp, echipa Hellofood intenționează să doneze din nou produse necesare pentru azil și își îndeamnă clienții, precum și partenerii să contribuie în acest scop.

Hellofood este o companie locală specializată în livrarea de produse alimentare la domiciliu din supermaketuri atât în Chișinău, cât și în întreaga țară.

Unde îi găsești și cum plasezi comanda?

Acum, este disponibilă pagina de Facebook, unde consumatorul poate expedia printr-un mesaj lista de produse pe care dorește să le procure, la dorință indicând marca comercială și specificațiile produselor. De asemenea, clientul va indica numărul său de contact, adresa livrării, numărul de telefon și numele persoanei care primește livrarea. La dorință, se indică data și ora anumită pentru livrare. În mod normal, livrarea se efectuează în 24 de ore de la plasarea comenzii.

În urma plasării comenzii, informația se transmite unui asistent responsabil de procurarea produselor. Clientul își poate schimba lista sau o poate suplini în orice moment până la achitarea produselor la casă, discutând telefonic cu asistentul.

În urma procurării produselor, acestea se duc în secția Packaging pentru a fi dezinfectate și împachetate în cutiile Hellofood.

După procesul de Packaging, cutiile sunt transmise curierilor conform rutei create de operator, după care sunt livrate consumatorului.

***

Reamintim că a doua ediție a programului XY Accelerator powered by Tekwill se va desfășura în perioada 10 octombrie 2020-10 februarie 2021, iar aplicările sunt deschise până pe 20 septembrie 2020.

Toate actualizările despre program pot fi găsite pe pagina de Facebook și pe pagina web.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente