(video) „Transferurile rapide vin direct în portmoneul tău.” Cum funcționează campania promoționala de la MAIB

MAIB s

Moldova Agroindbank și Visa au lansat campania promoțională „Transferurile rapide vin direct în portmoneu” la care pot participa toate persoanele care expediază sau primesc bani din străinătate prin toate sistemele de transferuri rapide (Western Union, MoneyGram, Ria Money, Zolotaya Korona, Contact, Unistream și Privat Money). Astfel, orice persoană care expediază sau primește bani de peste hotare, în sumă de minimum 200 de euro sau dolari, 4 000 de lei sau 16 000 de ruble rusești, va primi cadou un card Visa Instant.

La următorul transfer nu va mai fi nevoie să mergi la bancă să primești transferul, dar îl poți primi direct pe cardul din portmoneu, iar pentru fiecare transfer de peste 200 de dolari, prin serviciul T2C pe site sau în aplicația MAIBank, vei primi un bonus de 30 de lei.

Echipa #diez a încercat acest serviciu și vă arătăm cum funcționează.

La finalul campaniei, va avea loc o tragere la sorți la care 10 clienți norocoși vor fi premiați cu încă 2 000 de lei fiecare.Pentru detalii, accesează Extrasul din programul campaniei sau apelează call-centerul la numărul 1313.

Banii aduc alți bani când vin direct pe card, iar Moldova Agroindbank împreună cu Visa te răsplătesc generos!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente