(video) A ieșit cu scuze într-un briefing. Nicolae Furtună spune că sintagma „povară” a fost înțeleasă eronat

futuna

Directorul ANSP a cerut scuze publice după ce a declarat ieri, în cadrul unei emisiuni, că persoanele care au decedat din cauza virusului de tip nou au fost o povară pentru ei înșiși și pentru cei din jur. Acesta a spus că a făcut referință medicală, dar nu socială.

„Pornind de la cuvântul «povară», am făcut referință medicală, dar nu și socială. Îmi aduc scuzele de rigoare acelor persoane care într-un fel sau altul au înțeles exprimarea mea. Din punct de vedere medical, eu consider că m-am exprimat corect. Eu sunt om viu și sufăr alături de toate persoanele care au suferit în urma pandemiei COVID-19. Vreau să aduc scuzele de rigoare pentru sintagma care a fost greșit interpretată”, a declarat Nicole Furtună.

Amintim că, ieri, 7 septembrie, în cadrul unei emisiuni Nicole Furtună a spus că persoanele care au decedat din cauza virusului de tip nou au fost o povară pentru ei înșiși și pentru cei din jur. Vezi mai jos declarația.

Fosta ministră a sănătății Ala Nemerenco a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că Nicolae Furtună trebuia să își dea demisia.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 40 055 de cazuri în Moldova. Totodată, 1 074 de persoane din țară au pierdut lupta cu virusul.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de TelegramRO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente