(video) Maia Sandu îl avertizează pe Igor Dodon: „Nici să nu încerci să furi votul cetățenilor”

Maia Sandu

Maia Sandu a declarat în cadrul unui briefing de presă că echipa sa nu îi va permite președintelui Igor Dodon să fraudeze alegerile prezidențiale din această toamnă. Lidera PAS a venit cu un apel la toți cetățenii moldoveni ca să fie responsabili și să reclame toate încălcările care vor fi observate.

„Nici să nu încerci să furi votul cetățenilor. Noi suntem mai mulți și mai puternici și ne vom apăra drepturile. Dodon nu și-a îndeplinit niciuna dintre promisiunile făcute. În aceste zile, primim tot mai multe semnale despre încercările lui Igor Dodon de a frauda alegerile. Dodon încearcă să împiedice voturile diasporei, încearcă să obstrucționeze deschiderea secțiilor de votare în orașele unde se află cetățenii noștri. Din informațiile pe care le avem, Igor Dodon preconizează să plătească peste 2 milioane de euro pentru a cumpăra voturile cetățenilor din Stânga Nistrului”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS a spus că echipa sa și-a învățat lecțiile din alegerile precedente și vor mai repeta greșelile. Iar în acest an vor avea observatori la toate secțiile de votare.

Amintim că, până în prezent, nouă candidați au depus actele de înregistrare pentru scrutinul din 1 noiembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente