(doc) „Procesul alimentar al copiilor nu este periculos.” Cum vor fi hrăniți copii în școlile din Capitală

Copii-la-scoala-cu-masca
Foto: PresaSM

Angela Cutasevici a anunțat astăzi în cadrul Consiliului Municipal Chișinău că toate instituțiile sunt dotate cu toate cele necesare din punct de vedere al alimentației publice. Tot în cadrul ședinței de astăzi a fost votat proiectul de lege care prevede reluarea activității școlilor și grădinițelor în municipiul Chișinău de pe 1 septembrie.

„A fost gândit ca până în data de 7 septembrie să nu fie alimentați copiii la școală. După data de 7, copiii să primească la pachet mâncarea în sala de mese. Treptat, să se reveni la alimentația obișnuită a copiilor. Procesul alimentar al copiilor nu este periculos, ne-au spus specialiștii. Potrivit lor, copiii trebuie să fie alimentați sănătos, dar trebuie evitată aglomerația”, a declarat Angela Cutasevici.

Amintim, consilierii municipali au aprobat, cu 41 de voturi, proiectul de lege care prevede reluarea activității instituțiilor de învățământ din Capitală.

Autoritățile au prezentat orarul de circulație a troleibuzelor și autobuzelor din Capitală, destinate exclusiv pentru transportarea copiilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente