(foto) Cum va arăta Facultatea Tehnologia Alimentelor de la UTM în noul an de studii. 16 încăperi au fost renovate

aula5

Pandemia din acest an nu poate opri lucrurile bune – la UTM continuă lucrările de reparaţie ale spaţiilor de studii (aule, laboratoare etc.), cămine studențești, fațade ale blocurilor de studii, holuri și coridoare, căi de acces în campusul universitar etc., astfel încât noul an de studii să întâlnească studenții cu transformări majore.

„În calitate de rector al UTM – Universitatea Tehnică a Moldovei, confirm angajamentul să investim și să modernizăm spațiile de studii la UTM. În funcție de finanţarea de care dispune, UTM efectuează anual reparaţii pentru a ne (re)construi instituția să funcționeze mai inovativ, vizionar și tehnologizat, dar şi mai eficient pentru voi!”, spune Viorel Bostan, rectorul UTM.

„Alături de Dinu Turcanu, prorector și Dorin Trofimciuc, șef al Direcției Tehnice, am inspectat lucrările de reparaţie ale spațiilor de studii din cadrul Facultății Tehnologia Alimentelor, iar fotografiile vorbesc de la sine: 12 săli de studii moderne, reparate, te așteaptă la FTA, un laborator reparat și dotat la aceeași facultate, trei birouri reparate integral, utilizate de cadrele didactice ale facultății”, mai adaugă rectorul.
Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente