Încă 358 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Moldova

cazuri (2)

Alte 358 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, trei cazuri sunt de import (Turcia – 2, România – 1).

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 35 904 cazuri.

Din numărul total de cazuri, 20 sunt lucrători medicali.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 546 sunt în stare gravă (dintre care 34 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1 397 – în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Alte 344 de persoane au fost tratate și externate. În total, 24 777 de persoane au fost tratate de COVID-19.

Totodată, informăm despre înregistrarea altor patru decese provocate de COVID-19.

Decesul 978: bărbat în vârstă de 54 de ani din raionul Florești, internat în data de 21 august la SC Bălți. Comorbidități: bronșită cronică, fibrilație atrială cronică.

Decesul 979: femeie în vârstă de 85 de ani din municipiul Chișinău, transferată în data de 20 august din Spitalul Toma Ciorbă la IMU. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, insuficiență venoasă cronică a vaselor membrelor inferioare.

Decesul 980: bărbat în vârstă de 60 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 19 august la Spitalul „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Decesul 981: bărbat în vârstă de 72 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 25 august la SCM „Sf. Treime”. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de TelegramRO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente