Igor Dodon a plecat pe Muntele Athos ca să se roage pentru popor

unnamed

Președintele Igor Dodon a anunțat azi-dimineață că pleacă pe Muntele Athos, așa cum o face de obicei în această perioadă, pentru a se ruga pentru poporul nostru.

„Acest sfârșit de săptămâna îl voi petrece în smerenie și rugăciune, împreună cu călugării de pe Muntele Athos. Ca în fiecare an, în această perioadă, ne vom ruga împreuna pentru poporul nostru, pentru o Moldovă care să trăiască în pace și unitate.

Am trecut și trecem prin provocări foarte puternice în acest an, de aceea avem nevoie mai mult ca oricând de binecuvântarea călugărilor pe care urmează sa-i întâlnesc la mănăstirile ctitorite de cei mai renumiți voievozi moldoveni.

Luna septembrie vine cu noi încercări pentru poporul nostru, începe școala în condiții de pandemie, se reia o serie de alte activități, avem încă un drum greu de parcurs prin această pandemie care afectează întreaga lume, de aceea vă îndemn pe toți cei care puteți sa petreceți aceste zile de sărbătoare în liniște sufletească și rugăciune, să transmiteți gânduri bune către apropiați, către țară, să ne cultivăm încrederea că vom trece cu bine și de aceste vremuri complicate”, a scris Igor Dodon.

De asemenea, s-a adresat și oponenților lui, transmițându-le „un gând bun și dacă vor încerca să facă și din asta un motiv de luptă electorală cu președintele, le recomand să nu-și ia măcar păcatul acesta pe cap, au destule. Le doresc și lor și nouă tuturor cumpătare și bune intenții în relațiile cu ceilalți”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente