(doc) Renato Usatîi: „Igor Dodon pleacă mâine în Grecia împreună cu 14 bodyguarzi înarmați”

Dodon4

Renato Usatîi susține că președintele țării, Igor Dodon, va pleca mâine la odihnă în Grecia. Conform informațiilor deținute de Usatîi, acesta ar urma să fie însoțit de o gardă de corp formată din 14 persoane.

„Dodon pleacă mâine oleacă la odihnă, oleacă la rugăciune. Majoritatea cetățenilor din Moldova sunt credincioși, cred în Dumnezeu. Și eu sunt credincios, dar modul în care Dodon își permite să folosească biserica este îngrozitor… Și-a programat o călătorie în Grecia în perioada 28-31 august. Presupun că Dodon, pe lângă odihnă și o întâlnire secretă cu cineva din Federația Rusă intenționează să se roage”, a spus Usatîi.

Dodon ar urma să meargă din nou pe Muntele Athos împreună cu o gardă de corp înarmată cu cinci pistoale Glock și 242 de cartușe.

„Dodon, ați decis să împărțiți România în două sau să eliberați vreun ostatic? Toate țările europene au structuri care se ocupă de rezolvarea problemelor locale. Eu știu de ce mă deplasez în automobil blindat, dar la ce-ți trebuie ție 14 bodyguarzi, dintre care cinci înarmați pentru o deplasare în Grecia?”, mai adaugă Renato Usatîi.

Usatîi a prezentat și un document.

Întrebată de jurnaliști, purtătoarea de cuvânt a președinției, Carmena Sterpu, nu a confirmat, dar nici infirmat această informație: „Președintele va anunța personal și la momentul potrivit dacă va avea sau nu deplasări”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente