Un băiat de 13 ani a ajuns la spital după ce a fost accidentat la un aqua park din Bălți

waterslide-398249_1920

Un adolescent de 13 ani a ajuns la spital după un grav accident produs într-un aqua park din Bălți. Despre acest caz a fost anunțat în grupul „Bălți Online” de pe VKontakte.

Incidentul s-a produs pe 18 august. Potrivit autorului, adolescentul a fost lovit în spate de o femeie supraponderală care nu a așteptat ca băiatul să iasă din bazin după ce s-a dat pe tobogan. De asemenea, el a mai adăugat că băiatul ar fi suferit de hemoragie internă cauzată de ruptura ficatului.

Jurnaliștii de la ESP.md au contactat Spitalul Clinic Bălți care le-a confirmat că în instituția medicală a fost internat un astfel de pacient. Băiatul a fost operat, dar fără să specifice tipul de operație efectuată. Acum starea copilului este stabilă, dar el se află încă în terapie intensivă.

Administrația aqua park-ului a negat aceste informații. În comentariile acelei postări oamenii au confirmat întâmplarea acestui incident.

Un utilizator a lăsat un comentariu sub știrea publicată de ESP.md: „M-am aflat acolo. Am văzut cum băiatul a ieșit cu greu de unul singur din piscină. Striga foarte tare, avea dureri insuportabile. Lucrătorii fugeau panicați, nu știau ce să facă. Între timp, adolescentul s-a schimbat la culoare, era deja galben. După 30 de minute, a sosit și ambulanța”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente