UEFA a delegat trei oficiali din Moldova la meciurile din cadrul cupelor europene. Cine sunt aceștia

72205086_2579229935474385_6571912627079872512_o

Angajați ai Federației Moldovenești de Fotbal, specialiști calificați acreditați de UEFA, au primit delegări pentru startul cupelor europene din noul sezon 2020/2021.

Astfel, Oleg Molceanov va face parte din grupul de lucru al UEFA, în calitate de delegat, la meciul Neftçi Baku (Azerbaidjan) – FC Shkupi 1927 (Macedonia). Partida este programată să se dispute pe 27 august la Baku în cadrul calificărilor Ligii Europa.

De asemenea, directorul executiv al FMF, Adrian Ixari, va face parte, în calitate de delegat, din echipa UEFA care va oficia meciul din primul tur preliminar al Ligii Europa, Alashkert (Armenia) – KF Renova (Macedonia). Jocul se va disputa pe 27 august, pe stadionul republican „Vazgen Sargsyan” din Erevan.

Aseară, un alt reprezentant al FMF a fost delegat la un meci din cadrul primului tur preliminar al Ligii Campionilor UEFA. Alina Capațîna a participat la organizarea partidei Maccabi Tel Aviv (Israel) – FC Riga (Letonia), care s-a disputat pe stadionul Bloomfield din Tel Aviv. Un interviu cu Alina Capațîna despre meciul de ieri și despre meseria de delegat UEFA citiți, în curând, pe site-ul nostru.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente