BNM extinde termenul de prezentare a conceptului de design al monedei dedicate medicilor. Află detalii despre concurs

BNM-agreaza-propunerea-presedintelui-de-a-diminua-din-contul-propriului-profit-suma-miliardului-furat-66734-1581354959

Termenul pentru prezentarea conceptelor de design ale monedei comemorative de argint dedicate lucrătorilor din domeniul sănătății, cu denumirea „Medicul meu – eroul meu”, a fost extins. Despre aceasta anunță Banca Națională a Moldovei, care spune că a dat curs solicitărilor venite de la cetățeni.

Astfel, persoanele interesate au posibilitatea să transmită lucrarea până pe 11 septembrie 2020 (inclusiv). În acest context, Banca Națională încurajează toți cetățenii care au atins vârsta de 18 ani, precum și persoanele juridice să își exprime viziunea grafică asupra viitoarei monede pentru a realiza o piesă monetară distinctă de o valoare estetică, ideatică și de sensibilizare sufletească.

Criteriile de bază pentru selectarea conceptelor se referă la originalitate, creativitate și coerența elementelor de design, astfel încât să fie posibilă executarea acestora pe suprafața monedei. Fiecare participant va putea prezenta un singur concept, fiind obligat să respecte drepturile de autor și cele conexe. Prin participare, autorul conceptului își exprimă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conceptele de design vor fi examinate de către o comisie creată de BNM, care își rezervă dreptul de a le utiliza la elaborarea designului final. Participanții vor transmite lucrările și o scurtă informație biografică la poșta electronică [email protected], cu specificarea „Concept pentru moneda dedicată medicilor”.

Amintim că, anterior, termenul-limită a fost 15 august.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente