Permisele de conducere pot fi preschimbate sau restabilite inclusiv la Centrele multifuncționale ale ASP. Lista centrelor

permis de conducere

Conducătorii auto din municipiul Chișinău își pot preschimba permisul de conducere atât la Centrele multifuncționale, cât și la Secțiile de înmatriculare a transportului și documentare a conducătorilor auto. Un anunț în acest sens a fost făcut de Agenția Servicii Publice (ASP) într-un comunicat de presă. Potrivit instituției, măsura a fost luată pentru o deservire mai comodă și rapidă a solicitanților.

Lista centrelor:
# mun. Chișinău nr. 2 (str. Puşkin 47);
# nr. 3 (str. Mihail Sadoveanu 17);
# nr. 4 (bd. Decebal 6);
# nr. 10 (mun. Chişinău, str. Calea Ieşilor 14);
# nr. 11 (mun. Chişinău, str. Socoleni 1).

Documentele pot fi reactualizate la aceste centre indiferent de subdiviziunea care a eliberat inițial documentul respectiv.

Comanda preschimbării permisului de conducere (model 1995)  poate fi efectuată și în baza cererii electronice prin intermediul portalului serviciilor electronice www.e-services.md. De acest serviciu pot beneficia doar persoanele documentate cu acte de identitate eliberate de autoritățile Republicii Moldova, titulari ai permiselor de conducere care sunt în evidența Sistemului Informațional Automatizat „Registrul de stat al conducătorilor de vehicule”.

Detalii și suport informațional se oferă prin intermediul call-center-ului Agenției Servicii Publice la numărul de telefon 14909 și pagina web oficială a instituției – www.asp.gov.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente