Încă 120 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova

120

120 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care șapte în regiunea transnistreană.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 25 482 de cazuri.

Totalul testelor efectuate în această zi este de 673, dintre care primar – 537 şi repetat – 136.

Din numărul total de cazuri, șase sunt asistenți medicali.

Totodată, informăm despre înregistrarea altor opt decese cauzate de COVID-19.

Decesul 793: femeie în vârstă de 69 de ani din raionul Rezina, transferată în data de 22 iulie de la Spitalul Raional Rezina la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertesniune arterială, diabet zaharat, cardiopatie mixtă.

Decesul 794: femeie în vârstă de 58 de ani din raionul Ialoveni, internată în data de 20 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Decesul 795: femeie în vârstă de 85 de ani din raionul Edineț, internată în data de 25 iulie la Spitalul Raional Edineț. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie ischemică cronică, insuficiență cardiacă.

Decesul 796: bărbat în vârstă de 54 de ani din raionul Ialoveni, internat în data de 18 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: bronhopneumopatie, insuficiență renală.

Decesul 797: femeie în vârstă de 78 de ani din raionul Hâncești, internată în data de 20 iulie la Spitalul Clinic al MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Decesul 798: bărbat în vârstă de 80 de ani din raionul Orhei, internat în data de 20 iulie la Spitalul MSMPS. Comorbidități: encefalopatie discirculatorie mixtă gr. III.

Decesul 799: femeie în vârstă de 63 de ani din raionul Ialoveni, internată în data de 29 iulie la Spitalul MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Decesul 800: femeie în vârstă de 43 de ani din raionul Fălești, internată în data de 29 iulie la Spitalul MSMPS. Comorbidități: boala Non-Hodgkin.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente