(foto) Nouă motive pentru care la MAIB profesioniștii vor să se angajeze, iar angajații vor să rămână

_DSC0319

La început, ești mentorat de către profesioniștii cu experiență, iar ulterior ești ajutat să înveți să devii mai bun pentru a accede la poziția la care tinzi în cadrul companiei. După orele de lucru, îți poți descoperi pasiunile și talentele alături de colegii tăi de birou, care-ți vor deveni prieteni, iar în momentele importante din viață vei avea o serie de oportunități pentru a-ți satisface necesitățile. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care la MAIB profesioniștii vor să se angajeze, iar angajații actuali – să rămână în companie. Mai jos, vedeți o serie de argumente pentru care ar trebui să luați în considerare oportunitățile de angajare oferite de Moldova Agroindbank.

Program de mentorat

Pentru fiecare nou angajat, urarea de Bine ai venit în echipa Moldova Agroindbank” este urmată de fraza Faceți cunoștință cu dl sau cu dna X”, mentorul care va avea grijă ca toate întrebările să fie urmate de răspunsuri, neclaritățile – limpezite, iar acomodarea la noul serviciu – ca o aterizare ușoară și sigură când e gestionată de un pilot profesionist. În prima perioadă de activitate, mentorul are grijă ca noul angajat să devină de-al casei”, îi comunică detalii specifice activității și sfaturi care să-l transforme în scurt timp pe noul venit într-un profesionist desăvârșit.

Program de dezvoltare profesională și instruiri în funcție de necesități

Învățarea continuă este un imperativ în echipa MAIB, iar digitalul favorizează foarte mult accesul la informații de specialitate. În plus, angajații au acces la platforma de e-learning unde parcurg diverse cursuri de instruire, extinzându-și cunoștințele și evaluându-și performanța. Odată ce devii parte a echipei MAIB, fii gata să mergi la diverse cursuri, seminare și evenimente de dezvoltare profesională.

Oportunități de creștere profesională

Tu ești arhitectul carierei tale” este o afirmație pe care o vei auzi chiar din momentul angajării în echipa MAIB. Pentru că echipa își dorește ca fiecare angajat să fie în armonie cu felul în care evoluează cariera sa, a devenit o tradiție să fie anunțate inițial pe plan intern funcțiile vacante din front office și back office, astfel încât angajații existenți sunt cei care au în primul rând oportunitatea să crească profesional și să prindă șansa promovărilor, a mobilităților, în funcție de interes și pregătire profesională.

Program de beneficii extra-salariale pentru angajați

Pe lângă salariu, care, de altfel, în echipa MAIB se achită de două ori pe lună, la dispoziția angajaților este un program vast și în continuă dezvoltare de beneficii extra-salariale. Este vorba de o primă specială pentru vacanță, mărimea ei depinzând și de experiența în bancă, cum ar fi un bonus pentru fidelitate (de la 40 până la 100 %). Pentru diferite evenimente care ți se pot întâmpla ție sau în familia ta, beneficiezi de prime speciale. La fel, ca angajat MAIB dispui de reduceri preferențiale la o serie vastă de săli de sport, magazine, stații PECO, agenții de turism etc. Săptămânal, poți practica jocul de tenis, volei, fotbal în săli puse la dispoziție gratuit de către angajator.

Tichete de masă, carduri bancare, credite în condiții preferențiale

În momentul angajării în echipa MAIB, ți se deschid și carduri bancare pentru care nu se percepe niciun comision de administrare. La fel, dispui de tichet de masă electronic LunchCard, iar astfel pentru fiecare zi efectiv lucrată ai un plus de 45 de lei, impozitați, pentru procurarea produselor alimentare, achitarea în restaurante și cafenele. Iar în cazul în care îți dorești o locuință și ai nevoie de un credit ipotecar sau visezi la o altă achiziție, poți opta pentru un credit care pentru angajații MAIB se oferă în condiții preferențiale.

Activități de team-building și dezvoltarea pasiunilor, a spiritului de echipă

O bună parte a timpului echipa o petrece la serviciu, implementând planuri, proiecte, îndeplinind KPI-uri. Pentru că este important ca echipa să se simtă bine la locul de muncă, alături de colegi prietenoși, spiritul de echipă se dezvoltă în diverse activități de team-building în care ies la iveală pasiunile pentru alergat, tenis, fotbal, volei etc. Comunităților MAIB de runneri Activ la Superlativ, de fotbaliști, voleibaliști, tenismeni li s-a alăturat recent o nouă comunitate, cea a  voluntarilor, care s-a și pus pe fapte mari, donând sânge pentru a salva vieți, asumându-și rolul de voluntari de carantină în perioada stării de urgență etc.

Implicarea în proiecte sociale de sprijinire a comunității

Pentru că îi pasă de societatea în care trăim și există aspecte pe care dorește să le transforme în mai bine, ca instituție, MAIB se implică în sprijinirea diverselor proiecte de responsabilitate socială corporativă, iar angajații au diverse oportunități să se implice și ei în activități caritabile, de educație financiară, de sprijinire a artei, de promovare a modului sănătos de viață etc.

Cum a schimbat pandemia de COVID-19 activitatea angajaților MAIB

De la primele semnale ale situației legate de COVID-19, toate unitățile MAIB au fost dotate cu materiale dezinfectante, iar angajații – informați despre noile protocoale de igienizare. În perioada stării de urgență, angajații din back office au lucrat de la distanță, iar angajații din prima linie care lucrau în sucursale au fost asigurați suplimentar cu dezinfectanți, măști, mănuși, viziere, transport de serviciu etc. Mottoul campaniei interne desfășurate de MAIB are genericul Pentru că ne pasă”, astfel că pentru protejarea sănătății echipei, managementul MAIB încurajează în continuare lucrul la distanță, acolo unde este posibil, pentru a diminua cât mai mult riscurile și a oferi o zonă de mai mare siguranță.

Vârsta medie în echipa MAIB este de 35 de ani

Profesioniști, ambițioși să devanseze așteptările clienților, vizionari și strategi, motivați să realizeze KPI-uri și obiective dintre cele mai complexe, foarte uniți – dacă până și prietenia a decis să devină parte din echipă – cam astfel s-ar caracteriza echipa MAIB. Dacă îți dorești o carieră în cea mai mare bancă din republică, în cadrul Moldova Agroindbank, verifică funcțiile vacante pe pagina web https://www.maib.md/ro/cariera/ sau pe platformele de recrutare și expediază CV-ul la [email protected]. Profesioniștii la profesioniști trag!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente