Conducerea UTM, în frunte cu Dinu Turcanu, prorector, Vladislav Resitca, decan FTA și Dorin Trofimciuc, șef Direcția Tehnică a UTM, a participat la o ședință de lucru cu toate subdiviziunile universității implicate în procesul renovărilor și al transformărilor din campusul Râșcani al UTM.

Actualmente, la ordinea zilei se află renovarea capitală a unui amfiteatru la Facultatea Tehnologia Alimentelor, care se dorește să devină o nouă atracție academică a noului an de studii. Acesta va fi al doilea amfiteatru renovat în ultimul timp în campusul universitar Râșcani.

De asemenea, au loc lucrări de termoizolare a fațadei blocului de studii a Facultății Tehnologia Alimentelor, dar și renovarea sălilor de studii din cadrul acestei facultăți.

„Confortul în procesul de studii este foarte important, de aceea transformarea, modernizarea și renovarea infrastructurii universitare constituie o prioritate permanentă a administrației UTM. Este un efort considerabil care, negreșit, va impulsiona benefic procesul de studii și activitatea extracurriculară în campusul universitar Râșcani, dar și atractivitatea UTM per ansamblu”, se arată într-un comunicat al UTM.