(video) „Sunt îndrăgostită de viitorul meu, nu mai am răbdare să-l cunosc.” Billie Eilish a lansat o nouă piesă scrisă în perioada de izolare

Billie

Billie Eilish, laureata ultimelor premii Grammy, a lansat ieri, 30 iulie, piesa My Future, compusă integral în perioada de izolare și însoțită de un videoclip în care artista este reprezentată ca desen animat.

„Piesa, ca majoritatea celor din discografia lui Billie Eilish, a fost produsă de fratele său Finneas și este prima lansată de cei doi frați de când au prezentat la începutul anului cântecul No Time To Die de pe coloana sonoră a noului film din seria James Bond, a cărui premieră a fost amânată în contextul pandemiei de coronavirus”, transmite AGERPRES.

Spre deosebire de alte piese cântate de Eilish, My Future seamănă cu o baladă, iar spre mijloc are accente de R&B cu tonalități de funk și jazz.

„Sunt îndrăgostită de viitorul meu, nu mai am răbdare să-l cunosc. Sunt îndrăgostită, dar de nimeni altul. Vreau să mă cunosc pe mine însămi”, spun versurile piesei scrise de Billie.

Menționăm că Billie Eilish a devenit unul dintre cei mai influenți artiști ai momentului, mai ales după lansarea albumului său de succes When We Fall Asleep, Where Do We Go?.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente