(foto) Studenții de la UTM se vor bucura la început de an de un cămin renovat și o nouă terasă 

utm

Rectorul Universității Tehnice din Moldova, Viorel Bostan, a anunțat că studenții se vor putea bucura la început de an de un cămin renovat și de o terasă nouă pentru recreere și socializare.

Studenții care vor fi cazați în căminul nr. 12 vor avea parte de condiții moderne de trai.

„Astăzi, alături de Dinu Țurcanu, prorector, Dorin Trofimciuc, șef al Direcției Tehnice și Anatol Alexei, șef Direcție Studenţi şi Activităţi Studenţeşti, am inspectat lucrările de reparaţie a căminului nr. 12, iar fotografiile vorbesc de la sine. Iar dacă e să ne aprofundăm în detalii, vom elucida câteva zeci de tipuri de lucrări executate la fiecare obiectiv al UTM: reparații capitale curente, de interior și exterior, în aule, laboratoare, holuri, scări, galerii, dar și la fațade, acoperișuri, schimbare/montare rețele electrice, blocuri sanitare, sute de secții de calorifere, mii de prize, întrerupătoare, corpuri de iluminat, diverse echipamente de evidență a energiei termice sau electrice, dar și o serie de lucrări de amenajare a teritoriilor adiacente”, a menționat rectorul pe pagina sa de Facebook.

Totodată, de la început de an universitar, studenții de la Facultatea de Calculatoare, Informatică și Microelectronică vor avea o nouă terasă amenajată.

„Știind cât de importante sunt spațiile pentru studenți, inclusiv cele de recreere pentru comunitatea #UTMistă, astăzi, împreună cu Dinu Turcanu, prorector, și Dorin Trofimciuc, șef Direcția Tehnică, am inspectat zona adiacentă UTM a Facultății de Calculatoare, Informatică și Microelectronică, în care, în perioada imediat următoare, vor porni lucrări creative, inginerești, pentru ca în noul an de studii să vă întâlnim, dragi #UTMiști, nu doar cu o terasă amenajată, în care vă puteți recrea, socializa, dar și exersa la o tablă academică și nu doar”, a menționat rectorul.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente