Andrian Galaju: „Recomand cu încredere programul de studii Drept din cadrul UTM”

utm

Andrian Galaju este absolvent al specialității „Drept” din cadrul Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru, UTM, promoția 2011.

Asumându-și funcția de registrator, a dat un nou impuls activității de cadastru, registru al bunurilor imobile și gestiune a bunurilor în cadrul Oficiului Cadastral teritorial Cahul. Fire energică, cu o dorință nestăvilită de a se dezvolta continuu, în 2013 s-a înscris la programul de master „Drept imobiliar și cadastral” din cadrul UTM, pe care ulterior l-a finalizat cu succes.

Actualmente, activează în calitate de șef al Centrului Multifuncțional Cahul, subdiviziune a Agenției Servicii Publice, având în vizor aplicarea principiului ghișeului unic la prestarea serviciilor publice persoanelor fizice și juridice, asigurarea și evidența populației cu acte de identitate, înregistrarea de stat a actelor de stare civilă, înregistrarea de stat a persoanelor juridice, înregistrarea de stat și evaluarea bunurilor imobile, conform domeniilor de competență. O funcție pe cât de prestigioasă, pe atât de importantă și responsabilă, în cadrul căreia urmărește în primul rând ca cetățenii să fie scutiți de birocrație.

Spune că și-a dorit dintotdeauna să activeze în acest domeniu, datorând rezultatele obținute studiilor juridice de calitate, profesionalismului și integrității profesorilor care au contribuit la formarea sa profesională. Are și un mesaj special către actualii candidați la studii: „Dragi viitori studenți, vă recomand cu toată încrederea programul de studii Drept din cadrul Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru, Universitatea Tehnică a Moldovei!”.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente