Vrei să ai o vară cât mai productivă, să cunoşti oameni noi, să te inspiri și să înveți o mulțime de lucruri noi și utile? Speak Up Moldova vine cu cea de a V-a ediție a evenimentului Confession.
Invitata ediției curente este Larisa Cepoi – Ambasadoare Coaching în Republica Moldova a școlii de Coaching Noble Manhattan, Life& Business Coach acreditat internațional.

În cadrul evenimentului care va fi transmis live pe pagina de Facebook Speak Up Moldova vei avea ocazia să cunoști lucruri noi și utile, experiența de neuitat a invitatei, dar și care este rolul unui coach în viața ta, când apelezi la el și care sunt tendințele unei cariere în coaching. De asemenea, vei avea oportunitatea să interacționezi cu Larisa Cepoi, persoana care reușește de minune să creeze o armonie în toate domeniile vieții sale, să-și inspire clienții, să-i ghideze și să-i motiveze.

De altfel, Larisa este și adepta unui stil de viata bazat pe „dezvoltare continua personala și profesională”, însă mai multe despre aceasta vei afla chiar de la dânsa în cadrul evenimentului.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 august, ora 15.00. Accesează linkul și înscrie-te la eveniment!