Radio Moldova Tineret organizează o nouă dezbatere publică online pe tema „Sistemul medical autohton: ce avem, ce nu avem?”

sistemu

Evenimentul va avea loc vineri, 31 iulie, ora 14.00, pe platforma zoom.us și poate fi urmărit pe privesc.eu și pe pagina de Facebook Radio Moldova Tineret.

La dezbatere sunt așteptați delegați din partea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, reprezentanți ai diverselor instituții medicale și școli cu profil medical din R. Moldova.

Prezentatorii de la RMT Cătălina Cucu și Vlad Sabajuc vor pune accent pe situația actuală în medicina din țară, de la doctori la pacienți și pe măsurile luate de guvern și minister în perioada pandemiei COVID-19. Deasemenea, vor fi adresate mai multe întrebări privind suplinirea cadrelor medicale lipsă de către viitorii specialiști și atragerea înapoi a doctorilor plecați.

Dezbaterea online cu denumirea „Medicină, ce te doare?” face parte din seria de evenimente publice desfășurate de Radio Moldova Tineret în parteneriat cu Fundația Friederich Ebert Moldova.

Tinerii interesați de tema discutată pot interacționa cu participanții la dezbatere prin intermediul paginii Radio Moldova Tineret de pe Facebook, unde va fi transmis evenimentul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente