Participă la evenimentele American House și cunoaște care sunt provocările programelor de schimb, ce mâncare tradițională americană poți găti chiar și tu acasă, cum faci față stresului. Vezi mai jos care sunt evenimentele pregătite pentru această săptămână.

# Virtual Blah Blahs Club: Can technology combat fake science?

Când? Marți, 28 iulie, ora 16.00.
Limba de comunicare – engleza.

Soluțiile contemporane ne-ar putea proteja de valul tot mai mare de dezinformare și știință falsă care ne înconjoară. Care sunt ele și cum ar putea fi de folos? Discutăm mai multe în cadrul Blah Blahs Club.

# Taking part in exchange programs. Five takeaways with Tatsiana Ziniakova

Când? Marți, 28 iulie, ora 17.00.
Limba de comunicare – engleza.

Programele de schimb sunt o aventură întreagă de cunoaștere, dezvoltare și creștere personală și profesională. Cum e să participi într-un program de schimb, care sunt beneficiile, dificultățile, lucrurile pe care ar trebui să le știi înainte de a aplica îți va spune Tatsiana Ziniakova, invitată din Belarus, participantă la diverse programe de schimb.

# Virtual Conversation Club & Trivia: How to preserve wildlife

Când? Miercuri, 29 iulie, ora 15.30.
Limba de comunicare – engleza.

Ca să ne asigurăm că ecosistemele rămân funcționale, trebuie să întreprindem diverse măsuri, printre care și ocrotirea animalelor. Cum o facem corect, la ce trebuie să atragem atenția? Hai să împărtășim opinii în cadrul evenimentului.

# Online: Traditional Summer Cookout with Julie Anderson

Când? Miercuri, 29 iulie, ora 19.00.
Limba de comunicare – engleza.

Discută cu o vorbitoare nativă, extinde-ți vocabularul în engleză și vezi în direct cum se prepară mâncarea tradițională americană alături de Julie Anderson.

# Virtual Game On: Mafia

Când? Miercuri, 30 iulie, ora 16.30.
Limba de comunicare – engleza.

De Ziua internațională a prieteniei, conectează-te cu prietenii pentru un joc care a cucerit campusurile din lumea întreagă. Fie că ai jucat Mafia înainte sau nu, te așteptăm cu drag la eveniment pentru a ne distra împreună.

# Online: Bring your pet along to chat about mindfulness

Când? Vineri, 31 iulie, ora 14.30.
Limba de comunicare – engleza.

Cum ne putem gestiona mai bine stresul în carantină? Cum ne ajută în aceasta tehnica mindfulnes? Ia-ți amicul – fie pisica, fie cactusul – și hai să împărtășim cele mai bune practici împreună.

# Virtual Reading Club: Agatha Christie’s novels

Când? Vineri, 31 iulie, ora 18.00.
Limba de comunicare – engleza.

Îți plac filmele și romanele polițiste? Hai să discutăm mai multe despre subiectele intrigante ale cărților Agathei Christie. Care e preferata ta?