(video) Hulubii din San Francisco au obosit să fie păsări. Aceștia au „apelat” la profesioniști

păsări

Designerul din San Francisco Pablo Rochat deseori face glume pe seama oamenilor. De exemplu, în noiembrie 2019, acesta a împrăștiat prin oraș sticker-uri cu căști Apple AirPods ca oamenii să încerce să le ridice. De această dată, Rochat a trecut de la glumele pentru oameni la acelea pentru păsări.

Rochat a lipit anunțuri pentru păsări pe care scrie: „Ai obosit să fii pasăre?” și le-a însoțit cu numere de telefon. Hulubii din oraș au zburat către stâlpul pe care era încleiată publicitatea și au început să rupă numerele de telefon. Internauții cred că pe hârtii erau lipite semnițe. Dintr-o parte, arată de parcă într-adevăr hulubii au obosit să fie păsări și caută cu disperare o soluție.

https://www.instagram.com/p/CC6LxxuhAbi/

În comentariile de sub videoclip, unii internauți s-au arătat îngrijorați că hârtia ar răni porumbeii. Drept răspuns, alți abonați ai „instagrammer”-ului au subliniat că în videoclip porumbeii pur și simplu scoteau boabele, lăsând hârtia pe pământ. În plus, păsările pot utiliza teoretic această hârtie pentru a-și construi cuiburile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente