Ești interesat de antreprenoriat? Vino la Școala Online de Dezvoltare Personală și cunoaște moldoveni nominalizați de Forbes și lideri locali

oameni

America House Chisinau te provoacă să participi la Școala de Dezvoltare Personală și Antreprenoriat (Career Growth and Entrepreneurship Camp), ediția a doua, derulată de data aceasta în limba engleză.

Dacă ai între 19 și 26 de ani și ești interesat de domeniul antreprenoriatului și leadershipului, această școală online este pentru tine.

Alături de semeni și mentorii școlii, îți vei definitiva propria idee de afacere, vei interacționa cu antreprenori de succes, vei afla cum o afacere poate aduce un impact pozitiv în societate și nu doar!

Cine îți vor fi mentori dacă participi? Sunt oameni de valoare cu experiență în domeniu, din România și Republic Moldova:

# Doru Curoșu – primul moldovean nominalizat de revista Forbes în Top 30 cei mai influenți tineri din Europa. Antreprenor, trainer și orator în cadrul unei companii creative și inovative din Republica Moldova, specializată în livrare de trainiguri.

# Viorica Cerbușca – specialistă în dezvoltarea afacerilor, fondatoare și director YEP Moldova, o platformă internațională care ajută studenții să lanseze un startup, utilizând metodologia abordată de universitățile de top din lume.

# Ruslan Cojocaru – fondator Tucano Coffee, antreprenor.

# Cornel Amariei – inventator și director general Lumen, inclus în topul Forbes 30 under 30 Europe.

# Daniela Secinschii – expert în Finanțe personale și management financiar, antreprenoare.

Școala se va desfășura online în limba engleză. Participarea este gratuită. Ai nevoie doar de angajament, dedicare, un gadget cu conexiune stabilă la internet și o idee de afaceri pe care ai dori să o definitivezi pe parcursul desfășurării școlii (vezi orarul desfășurării și alte informații adăugătoare AICI).

Depune dosarul până pe 30 iulie, completând formularul, și stai cu ochii pe această pagină pentru alte detalii.

Pentru oricare informații adăugătoare poți contacta pe Facebook pagina America House Chisinau sau pe e-mail: [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente