(video) Oamenii de la Philip Morris. Reghina Sârbu: „Compania a investit în mine, m-a susținut și m-a format ca trainer”

Reghina

Acum doi ani, Philip Morris și-a propus să construiască un viitor fără fum în Moldova. Această misiune ambițioasă a devenit realitate datorită oamenilor care transformă ideile în proiecte de succes. Noul curs asumat de Philip Morris a transformat compania într-un loc în care fiecare dintre angajați beneficiază de oportunități nelimitate și primesc recunoștință pentru rezultatele obținute.

Transformările din Philip Morris au produs schimbări majore atât la nivel de procese de lucru, cât și la nivel de potențial uman. Compania a investit și investește în angajați oferindu-le oportunități de dezvoltare și fortificând profesionalismul lor cu noi abilități. Dacă acum câțiva ani unele domenii nu se intersectau cu activitatea companiei, astăzi, Philip Morris este pe lista de joburi a celor mai buni specialiști din diverse domenii.

Cu trei ani în urmă, Reghina Sârbu a devenit parte a echipei Philip Morris. Jobul la care s-a înrolat s-a dovedit a fi unul interesant, deși în prima lună se simțea de parcă era pe altă planetă. Dar, datorită colegilor primitori care i-au oferit tot sprijinul, a reușit într-un timp scurt să învețe tot de ce are nevoie ca să poată avansa în carieră. „A fost ușor, pentru că la Philip Morris se vorbește la TU!”, spune Reghina.

Jobul Reghinei este super dinamic! Nu a fost nici măcar o lună, în experiența ei, ca să facă același lucru. Zilnic interacționează cu colegi din diferite țări: România, Ucraina, Armenia, Georgia, Elveția. Și dacă are nevoie de un sfat sau de o experiență de pe altă piață, cu siguranță va primi un răspuns de la colegii săi.

Philip Morris oferă multe oportunități de dezvoltare, acestea depind de funcția și departamentul din care vii. Odată ajuns în companie, angajatul are oportunitatea de lucru într-un mediu internațional și desigur poate beneficia de mobilitate profesională, având oportunitatea să lucreze în orice oficiu Philip Morris din lume.

Pentru o carieră în viitor, fiecare trebuie să devină mai bun în fiecare zi, să lucreze asupra sa, fără să aștepte ca cineva să îl împingă din spate.

În companie, Reghina a descoperit că are abilități de trainer și poate, într-o formă sau alta, să transmită cunoștințele sale colegilor. Ulterior, compania a investit, a susținut-o și a format-o ca un trainer, care a primit și certificare internațională în acest domeniu.

Această certificare de trainer global înseamnă că Reghina dispune de acele abilități și cunoștințe ca să faciliteze învățarea în grup, concentrându-se pe faptul ca oamenii nu doar să asculte, dar și să însușească informația nouă.

Cu cea mai mare încredere și din experiența proprie, Reghina Sârbu crede că Philip Morris este despre oameni și pentru oameni, este despre dezvoltare, implicare, motivare, despre creștere și dinamică. Și oportunități!

It’s the best company in the world!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente