Real Madrid a devenit campioană în Spania

MCZoPTYzNiZoYXNoPTFmYzFmM2VjMzM1MWJlNmQzMjY3NGMzOGJhMTU2Y2Nh.thumb

Real Madrid s-a impus în fața lui Villareal, scor 2-1, și a obținut al 34-lea titlu în Spania. Antrenorul francez Zinedine Zidane a adus echipei al 34-lea titlu din istoria clubului și al doilea din cariera sa de antrenor pe banca madrilenilor.

Venit pentru prima oară pe banca echipei, în ianuarie 2016, Zizou a reușit să câștige trei Ligi ale Campionilor, un titlu în La Liga, o Supercupă a Spaniei, două Supercupe ale Europei, două titluri la Campionatul Mondial al Cluburilor și două titluri de cel mai bun antrenor al anului.

În mai 2018, a plecat de la Real Madrid, însă la nici un an distanță a revenit pe banca celui mai titrat club din lume.

Real Madrid a câștigat La Liga cu 86 de puncte cu o etapă înainte de sfârșitul campionatului. „Galacticii” sunt la șapte puncte în fața FC Barcelona. Până acum, au reușit să înscrie 68 de goluri și au încasat doar 23.

Campioana va lua 68 de milioane de euro, în timp ce locul secund, FC Barcelona, va încasa 60 de milioane de euro. Aceasta este suma pe care o primește fiecare echipă din La Liga, plus o cotă din drepturile TV, în funcție de poziția ocupată la finalul sezonului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente