(video) Clipul videografului moldovean Marian Croitoru a ajuns în top 20 la un concurs organizat de Nikon Italia

marian croitoru

Acum o lună, Marian Croitoru, un videograf moldovean stabilit în Italia, ne-a anunțat că clipul său video a fost selectat în top 100 la un concurs organizat de Nikon Italia. Am ținut pumnii pentru artistul din Moldova și, într-un final, Marian a reușit să treacă în următoarea etapă. Acum, moldoveanul a ajuns în top 20.

„Evident, am fost bucuros de noutate! Dar nu a durat mult timp, deodată am înțeles că urmează etapa următoare. Am simțit responsabilitatea momentului, urmează să realizez până pe 23 iulie un film de 60 secunde cu genericul «Vara redescoperită»”, spune videograful.

Artistul menționează că odată cu scrisoarea despre acceptarea în următoarea etapă a primit un echipament oferit de sponsorul general, care urmează să îl folosească pentru clip. „În prezent, sunt concentrat la idee și scenariu, în câteva zile trebuie să trec la etapa de filmări și editare. Sunt emoționat, provocat și inspirat la maximum!”

Concursul a fost inițiat pentru a identifica cele mai bune talente din Italia în direcția de videomakingMaster of Direction este primul concurs social din Italia focalizat pe lumea filmului. Inițiativa este dedicată tuturor creatorilor de video profesioniști și neprofesioniști din Italia și este la a treia ediție. În cadrul acesteia, se dorește să se pună accent pe sectorul producerii de film care, din cauza situației cauzate de COVID-19, riscă să piardă contractele sau să întârzie prezentarea lucrărilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente