2 milioane de euro pentru dotări și reabilitări în cadrul Universității Tehnice a Moldovei

utm

La Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi au fost instalate ultimele utilaje livrate în cadrul proiectului „Livada Moldovei”. Fiind de dimensiuni mari, a fost nevoie de soluții inginerești neordinare pentru a instala noile echipamente în laboratoarele de la etajul 3.

Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi din cadrul Universității Tehnice a Moldovei este dotată cu echipamente de laborator în cadrul unui amplu proiect investițional – „Livada Moldovei”, realizat de Guvernul Republicii Moldova, cu ajutorul Băncii Europene de Investiții. Proiectul presupune renovarea și dotarea cu echipamente didactice și de laborator moderne a diverselor laboratoare ale universității, în vederea îmbunătățirii calității procesului didactic.

Concomitent, continuă lucrările de izolare termică a blocului de studii nr. 5 al Facultății de Tehnologie a Alimentelor. Realizate în cadrul aceluiași proiect „Livada Moldovei”, lucrările presupun montarea geamurilor termopan pe o arie de 1 600 de metri pătrați și izolarea termică a pereților pe o suprafață de 3 100 de metri pătrați.

Valoarea lucrărilor de reabilitare și dotare la UTM se estimează la 2 milioane de euro.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente