Achită și câștigă cu STAR Card

SC_Promo200_1000x667

Ai încă un motiv să intri în posesia cardului vedetă de la Victoriabank – STAR Card, pentru că banca a pregătit o MEGA surpriză pentru toți deținătorii lui.

În perioada 15 iulie-15 octombrie 2020, la prima cumpărătură cu un STAR Card primești garantat 200 de puncte STAR (1 punct STAR = 1 MDL).

Și asta nu e tot.

12 norocoși, deținători STAR Card, care vor efectua în această perioadă cumpărături de minimum 300 de lei, vor primi înapoi toți banii utilizați.

Nici aceasta nu e tot.

Pe final de promoție, alți cinci clienți STAR Card vor primi de 10 ori mai mult decât suma tranzacționată în perioada promoției.

Campania este împărțită în șase etape, după cum urmează:

# etapa I: 15-31 iulie 2020 inclusiv;
# etapa II: 1-15 august 2020 inclusiv;
# etapa III: 16-31 august 2020 inclusiv;
# etapa IV: 1-15 septembrie 2020 inclusiv;
# etapa V: 16-30 septembrie 2020 inclusiv;
# etapa VI: 1-15 octombrie 2020 inclusiv.

Fondul de premii:

Premiul garantat reprezintă 200 de puncte STAR acordate pentru prima cumpărătură efectuată cu STAR Card la comercianți (utilizând POS) sau pe Internet (inclusiv plățile comunale prin VB24 Web/VB24 Mobile), în loc de 10 puncte, conform condițiilor generale. Punctele pentru prima tranzacție non-cash, efectuată la comercianți, utilizând POS sau Internetul, inclusiv plățile comunale prin VB24 Web/VB24 Mobile, pot fi obținute de către deținătorii de carduri de credit STAR Card indiferent de faptul dacă contractele de credit au fost semnate înainte sau în perioada campaniei vizate. Pentru această categorie de premii vor fi eligibili și angajații băncii și persoanele afiliate acestora.

Premiile intermediare vor fi acordate celor doi câștigători selectați aleatoriu și reprezintă mărimea netă a sumei totale de tranzacții efectuate cu STAR Card și multiplicată cu 5, dar nu mai mult de 5 000 MDL.

Pe final de promoție, vor fi selectați cinci câștigători ai premiilor finale. Premiul final reprezintă suma totală a tranzacțiilor în perioada 15 iulie-15 octombrie 2020, efectuate cu STAR Card, multiplicată cu 10, maximum 50 000 MDL. Calculul premiilor intermediare și ale celor finale include toate tranzacțiile cu cardul la comercianți, utilizând POS sau Internetul, inclusiv plățile comunale prin VB24 Web și VB24 Mobile, indiferent de suma tranzacției.

Tragerea la sorți a câștigătorilor intermediari și finali va fi realizată în decurs de șapte zile de la finalizarea etapei în desfășurare, prin intermediul platformei www.random.org.

Fii unul dintre ei, solicită STAR Card online sau la orice unitate Victoriabank.

Consultă Regulamentul Promoției aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente