(quiz) Pandemia teoriilor conspiraționiste: Bill Gates, Soros, virus creat în laboratoare și ciparea oamenilor

3

„Guvernul mondial al globaliștilor sataniști, în frunte cu Bill Gates și George Soros, au pus la cale înrobirea omenirii printr-o pseudopandemie de COVID-19 și instituirea controlului total prin cipurile care vor fi implantate de la naștere.” Îți pare credibilă această teorie? Nu? Nici nu trebuie. Teoriile conspirației nu se bazează pe logică și nici pe fapte, ci pe prejudecăți sau pe speculații fără dovezi.

Cât de bine cunoști teoriile conspiraționiste despre pandemia noului coronavirus și cât de argumentate sunt acestea? Testează-ți cunoștințele răspunzând la întrebările de mai jos.

Atenție! Asociația Presei Independente (API) și portalul Stopfals.md vor oferi premii pentru tinerii care vor răspunde corect la întrebările testului până în data de 27 iulie 2020, inclusiv. Premiile constau din tricouri, căni și umbrele cu elemente vizibile ale campaniei STOP FALS!

Cu ajutorul generatorului online de rezultate RANDOM vor fi desemnați cinci câștigători ai testului.

Pentru a participa la concurs, scrieți scorul obținut în secțiunea „comentarii” de mai jos sau în comentarii de pe Facebook.



Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente